Waarvoor kunt u bij Slooten van den Bogaart terecht?

In twee woorden: zakelijke vriendschap. In wat meer woorden: betrokken raad en daad op juridisch, fiscaal, financieel en bedrijfskundig gebied. De diensten waarin die raad en daad vervolgens vorm krijgt, kunnen we onderverdelen in vier categorieën.

Accountantsdiensten
Denk hierbij aan het voeren van uw administratie en het opstellen van financiële verantwoordingen, zoals jaarrekeningen.

Fiscale diensten
Wij verzorgen alle aangiften waarmee u als ondernemer te maken kunt krijgen. Inkomsten- en vennootschapsbelasting, omzetbelasting en loonbelasting, maar bijvoorbeeld ook schenkingsrecht en successierecht.

Juridische diensten
Ook het opstellen van alle mogelijke overeenkomsten kunt u aan ons overlaten. Arbeidsovereenkomsten, huurovereenkomsten en algemene voorwaarden, om er maar een paar te noemen.

Advies
Behalve met de hierboven omschreven diensten, staan we ondernemers ook in algemene zin terzijde op accountancy-, fiscaal en juridisch gebied. Zo kunnen wij u adviseren en begeleiden bij de start van een onderneming, de herstructurering van uw organisatie, een overname, bezwaar- en beroepsprocedures, de verkoop van uw onderneming of de beëindiging van uw bedrijf.

Een frisse blik op uw administratie en bedrijfsvoering?
Neem direct contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.