Derde SVDB Zoldersessie

De derde SVDB Zoldersessie vindt plaats op donderdag 2 mei a.s. Door de aanhoudende crisis krijgen ondernemers steeds vaker te maken met financieringsvraagstukken. Ze willen wel investeren maar het ontbreekt hun simpelweg aan middelen. Een veel gehoorde klacht is dat banken alleen maar bezig zijn hun eigen huishoudboekje op te schonen. Vaak worden financieringsaanvragen afgewezen. De behoefte aan alternatieve financieringsvormen neemt toe.

De volgende zoldersessie zal in dit teken staan: alternatieve financieringsvormen binnen het MKB in het algemeen en crowdfunding in het bijzonder. Kortom, deze bijeenkomst mag u niet missen.
Wij nodigen u van harte uit deze sessie bij te wonen.
Programma
07.00 Ontvangst
07.30 Aanschuiven voor het ontbijt
07:45 Presentatie
08.30 Gelegenheid tot stellen van vragen
09.00 Afsluiting
Aanmelden
Het aantal plaatsen voor deze bijeenkomst zijn zeer beperkt. Wanneer het onderwerp u aanspreekt is het dus belangrijk dat u zich snel aanmeldt via susan@slootenvandenbogaart.nl of (0485) 31 02 77.
Verhinderd maar toch interesse in een zoldersessie?
De volgende bijeenkomst is op 6 juni a.s. Op 28 juni vindt de laatste bijeenkomst voor het zomerreces plaats. Deze bijeenkomst is ’s middags met aansluitend een vakantieborrel.
Online meepraten
Op Twitter en LinkedIn praten we na over de SVDB Zoldersessies en kondigen we nieuwe bijeenkomsten aan.  Meepraten? Volg ons op twitter.com/svdbtweet of meld u aan voor de LinkedIn-groep SVDB Zoldersessies.