Slooten van den Bogaart: clever in the cloud

Niemand heeft iets aan een accountant die dure uren steekt in het inkloppen van bonnetjes. En jij en je medewerkers hebben toch ook wel wat beters te doen?

Wij zeggen: automatiseer je boekhouding en gebruik je accountant voor zaken die wél waarde toevoegen. ‘Clever in the cloud’ noemen we dat bij Slooten van den Bogaart.

Dé Exact-specialist in de regio Nijmegen, Cuijk en Boxmeer

Al sinds de oprichting van ons kantoor zetten wij vol in op automatisering. En inmiddels gelden we in onze regio als dé specialist op het gebied van Exact Online. Vanwege deze specifieke expertise kiezen overigens ook steeds meer ondernemers buiten onze regio voor ons kantoor.

Fiscus-proof en compleet ontzorgd…

Eerst brengen wij jouw boekhouding naar de cloud. En vanaf dat moment is het alleen nog maar een kwestie van bonnetjes en facturen doorsturen of inscannen op de bijbehorende app. Supermakkelijk en, ook niet onbelangrijk, fiscus-proof. Eén keer per week verwerken wij alle gegevens, zodat je altijd weet hoe je bedrijf ervoor staat.

…tegen een vast, vooraf afgesproken tarief

Wij spreken met jou een vast maandelijks tarief af voor het verwerken van jouw boekhouding, waarbij de abonnementskosten voor Exact Online al zijn inbegrepen, evenals de verzorging van je BTW-aangiftes. Op die manier weet je precies waar je aan toe bent.

Veel ondernemers vinden het daarnaast prettig als wij ook hun jaarcijfers en aangiftes IB/VPB verzorgen. Met de meeste van onze klanten gaan we verder een of meerdere keren per jaar om tafel voor een gesprek over de bedrijfsvoering. Wij horen graag hoe jij het liefste met ons samenwerkt, zodat we daar goede afspraken over kunnen maken en jij het beste uit jouw accountant haalt!

Controleren én attenderen

Accountants zijn traditioneel sterk in controle achteraf. Maar als ondernemer kijk je natuurlijk liever vooruit. Via Exact Online hebben wij realtime inzicht in jouw belangrijkste KPI’s. Hierdoor kunnen wij continu signalen oppikken en je direct attenderen op belangrijke ontwikkelingen. Kijk, dáár heb je wat aan.

 

Meer weten?

Persoonlijk kennismaken met Slooten van den Bogaart? Een vraag over Exact Online of een van de andere boekhoudprogramma’s? Laat een bericht achter, dan nemen we binnen één werkdag contact met je op!

Naam
E-mailadres
Bericht
 

Onze top 10 tips & tricks

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang gratis de whitepaper "Van start met Exact Online: Onze top 10 tips & tricks".

Aanmelden nieuwsbrief