“Het grootste voordeel? Dat de financiële status nu veel sneller inzichtelijk is. Toen we onze boekingen nog zelf deden, was dat zeker niet altijd het geval.”

Bjorn Verbiesen, Verbiesen Elektro

Bjorn Verbiesen, DGA van Verbiesen Elektro: “Voorheen had ik parttime iemand in dienst voor de boekhouding, maar een half jaar geleden ben ik overgestapt op zo’n Exact Online-abonnement van Slooten van den Bogaart. Nu verwerken zij alle boekingen en dat bevalt erg goed. Het grootste voordeel? Dat de financiële status nu veel sneller inzichtelijk is. Alles wordt consequent op vrijdag verwerkt en op maandag zijn we weer up-to-date. Toen we onze boekingen nog zelf deden, was dat zeker niet altijd het geval.”

“Ook de app vind ik ideaal. Even openen en je ziet meteen hoe de verschillende BV’s er voor staan. Zie je iets geks, dan kun je direct aan de bel trekken. Andersom houden ze bij Slooten van den Bogaart ook in de gaten wanneer er weer een keer overleg nodig is. Het is niet dat je pas aan het einde van het jaar iets van ze hoort. We werken ook al sinds 2009 samen, dus dan weet je op een gegeven moment wel wat je van elkaar kunt verwachten.”

 

Referenties