Team

Ons kantoor is in 2006 opgericht door naamgevers Remco van Slooten en Eric van den Bogaart. Inmiddels telt ons team meer dan 10 gespecialiseerde professionals. Hoewel ieder zijn of haar eigen specialisme heeft, opereren we echt als een eenheid. Het maakt ons niet uit wie welke werkzaamheden precies uitvoert, zolang we als team maar de gewenste resultaten behalen en onze klanten blij maken.

 
 

Remco van Slooten RB

fiscaal jurist


Ik stel mezelf in dit filmpje graag even voor.

Met diploma’s Nederlands Recht, Fiscaal Recht en de nodige ervaring bij andere kantoren op zak, begon Mr Remco van Slooten (1975) in 2006 zijn eigen accountantskantoor, samen met business partner Eric van den Bogaart. Voor onze klanten is hij meer dan alleen een jurist en belastingadviseur. Hij is een collega-ondernemer met de nodige levenservaring; een goede gesprekspartner bij alle ‘milestones’ waar je tijdens je ondernemerschap mee te maken krijgt.

Inhoudelijk houdt Remco zich voornamelijk bezig met fiscale besparingsmodellen voor de DGA en MKB-ondernemer. Daarbij gaat hij voor onze klanten door het vuur, net als de andere medewerkers in zijn fiscale team. Zijn motto: ‘een fiscalist die niets te doen heeft, is een slechte fiscalist’. Oftewel: geef Remco een dossier en hij vindt wel iets waarmee jij je voordeel kunt doen!

 

Eric van den Bogaart AA

accountant


Ik stel mezelf in dit filmpje graag even voor.

Voor hij zelfstandig ondernemer werd, was Eric van den Bogaart AA (1964) als manager accountancy en kantoorleider verantwoordelijk voor de lokale vestiging van een groot accountantskantoor. In 2006 richtte hij met business partner Remco van Slooten zijn eigen kantoor op. Bij ons is hij verantwoordelijk voor de dagelijkse coaching van de assistent-accountants en de groei van ons relatiebestand.

Als fervent hobby-kok staat Eric regelmatig achter de pannen, zowel voor ons eigen team als voor relaties. Hij vindt het belangrijk dat medewerkers het naar hun zin hebben en dat klanten zich welkom voelen. Eric is iemand met wie je kunt lachen, maar die ook zijn mannetje staat als er gebuffeld moet worden.

 

Wesley Theunissen

assistent-accountant


Ik stel mezelf in dit filmpje graag even voor.

Wesley Theunissen (1988) sloot zich in 2010 aan bij het team van Slooten van den Bogaart, na een stageperiode van 4 maanden voor zijn MBO-opleiding Bedrijfsadministrateur niveau 4. Gedurende de eerste jaren van zijn dienstverband rondde hij in de avonduren ook een vervolgopleiding Moderne Bedrijfsadministratie af.

Zijn werkzaamheden bestaan hoofdzakelijk uit het opstellen van jaarrekeningen, tussentijdse cijfers en begrotingen. Daarnaast verzorgt hij aangiftes omzet-, inkomsten- en vennootschapsbelasting. Aangezien steeds meer van onze klanten de voordelen van Exact Online begonnen te ontdekken, is Wesley zich enige tijd geleden volop gaan verdiepen in dit platform.

Hij volgt de ontwikkelingen en nieuwtjes rond Exact Online nog steeds op de voet en geldt inmiddels als een van onze belangrijkste Exact-specialisten. Wesley helpt onze klanten onder meer bij het omzetten van hun administratie naar Exact en bij het efficiënt verwerken van boekingen. Ook verzorgt hij elk jaar meerdere bijeenkomsten waarin hij tips en tricks deelt met geïnteresseerde ondernemers.

 

Jesse van Rijt

assistent-accountant

Jesse van Rijt (1991) begon zijn carrière bij een belastingadvieskantoor in Uden. Daar werkte hij 4 jaar voor hij overstapte naar een ‘big five’ accountantskantoor in Eindhoven, waar hij een jaar heeft gewerkt. In november 2016 kwam hij in dienst bij Slooten van den Bogaart.

Bij ons rondde hij de afstudeeropdracht voor zijn HBO-opleiding Accountancy succesvol af en stortte hij zich ook direct op Exact Online. Hij begeleidde al tientallen klanten bij de overstap naar dit boekhoudplatform. Hierdoor kent hij niet alleen de ins en outs van de software, maar ook de vragen waar ondernemers mee te maken krijgen als ze met Exact Online beginnen.

Als Exact-specialist helpt Jesse onze klanten bij het efficiënt inboeken en verwerken van hun administratie. Ook stelt hij begrotingen, tussentijdse cijfers en jaarrekeningen op, en verzorgt hij aangiftes omzet-, inkomsten- en vennootschapsbelasting. Inmiddels is hij ook begonnen aan de opleiding tot Accountant AA.

 

Demi Hokke

assistent-accountant


Ik stel mezelf in dit filmpje graag even voor.

Demi Hokke ( 1996) werkt sinds 2021 bij Slooten van den Bogaart. Tijdens haar studie Accountancy aan de HAN heeft ze twee keer bij ons stage gelopen. In 2022 hoopt ze haar studie volledig af te ronden.

Haar werkzaamheden bestaan uit het bijhouden van administraties, het opstellen van bijlages bij de aangiftes en jaarrekeningen, aangiftes inkomstenbelasting en omzetbelasting.

 

Loes van Summeren

assistent-accountant

Loes van Summeren (1984) begon haar carrière bij een ander middelgroot kantoor in onze regio. Slooten van den Bogaart gaf haar echter niet 1 maar 7 goede redenen om over te stappen. Behalve twee MBO-opleidingen (Administratief Medewerker en Moderne Bedrijfsadministratie) heeft ze ook de HBO-opleiding SPD Bedrijfsadministratie met succes afgerond.

Loes begeleidt klanten bij het verwerken van hun eigen administratie in Exact Online en verzorgt voor enkele klanten ook zelf de verwerking in dit pakket. Waar nodig geeft ze instructies en tips om ondernemers verder vooruit te helpen in Exact Online.

Daarnaast stelt Loes begrotingen, tussentijdse cijfers en jaarrekeningen op, en verzorgt ze aangiftes omzet-, inkomsten- en vennootschapsbelasting.

 

Marloes Pennings

assistent-accountant


Ik stel mezelf in dit filmpje graag even voor.

Marloes Pennings (1977) is een van onze meest ervaren krachten. Ze werkt al sinds 2007 bij Slooten van den Bogaart. Daarvoor werkte ze 7 jaar bij een van de grotere Nederlandse accountantskantoren. Ze is in het bezit van het HBO-diploma SPD Bedrijfsadministratie.

Binnen ons kantoor is Marloes verantwoordelijk voor het maken en bewaken van de planning. Ze is tevens het aanspreekpunt voor klanten als het op het aanleveren van stukken aankomt, en zorgt er op die manier voor dat zijzelf én haar collega’s hun werkzaamheden efficiënt kunnen uitvoeren.

De werkprocessen die Marloes bewaakt, zijn vastgelegd in Exact Online. Wel zo handig, aangezien bijna alle financiële administraties van onze klanten ook in dit pakket worden bijgehouden. Verder houdt Marloes zich bezig met het samenstellen van jaarrekeningen, tussentijdse cijfers en prognoses en verzorgt ze aangiften omzetbelasting, inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting. Heb je een vraag? Marloes helpt je graag verder!

 

Ans Smets-Egelmeers

assistent-accountant


Ik stel mezelf in dit filmpje graag even voor.

Ans Smets-Egelmeers (1968) werkt al sinds 1990 in het accountancyvak, met een onderbreking van 5 jaar. Gedurende die periode was ze werkzaam bij de financiële administratie van een zorginstelling. In 2015 ging Ans als assistent-accountant bij Slooten van den Bogaart aan de slag.

Ans is in het bezit van het diploma SPD Bedrijfsadministratie. Ze controleert jaarrekeningen en aangiftes inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting. Daarnaast helpt ze klanten met het bijhouden van hun administratie in Exact Online en stelt ze jaarrekeningen op.

 

Wieke van Bergen

assistent-accountant

Ik stel mezelf in dit filmpje graag even voor.

Wieke van Bergen (1997) liep hier al eerder stage in 2017 tijdens haar MBO opleiding tot bedrijfsadministrateur. Ze heeft na haar opleiding in het bedrijfsleven gewerkt maar is sinds 2021 weer terug bij Slooten van den Bogaart.

Haar werkzaamheden bestaan uit het bijhouden van administraties, het opstellen van bijlages bij de aangiftes en jaarrekeningen, aangiftes inkomstenbelasting en omzetbelasting.

 

Nikki van den Bogaart

allround support


Ik stel mezelf in dit filmpje graag even voor.

Als je tijdens schoolvakanties naar ons kantoor belt, dan is de kans groot dat Nikki van den Bogaart (1993) de telefoon opneemt. Nikki (jazeker, ‘dochter van’) werkt sinds begin 2017 bij Slooten van den Bogaart, als bijbaan naast haar HBO-studie Communication & Multimedia.

Nikki ondersteunt ons team bij het verwerken van administraties in Exact Online. Op die manier hebben haar collega’s hun handen vrij voor de inhoudelijke controle van boekingen en de persoonlijke ondersteuning en begeleiding van ondernemers.

Verder zorgt ze ervoor dat de incidentele secretariële werkzaamheden die er op een goed geautomatiseerd kantoor nog bestaan, vlotjes verlopen. Daarnaast is Nikki verantwoordelijk voor de marketing van Slooten van den Bogaart.

 
 

Meer weten?

Persoonlijk kennismaken met Slooten van den Bogaart? Een vraag over Exact Online of een van de andere boekhoudprogramma’s? Laat een bericht achter, dan nemen we binnen één werkdag contact met je op!

  Naam
  E-mailadres
  Bericht
   

  Onze top 10 tips & tricks

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang gratis de whitepaper "Van start met Exact Online: Onze top 10 tips & tricks".

  Aanmelden nieuwsbrief