Exact Online trainingen

Stap je via Slooten van den Bogaart over op Exact Online? Dan helpt een van onze specialisten jou bij het inrichten van jouw financiële administratie in dit pakket. We laten dan ook meteen zien hoe de belangrijkste zaken werken.

Desgewenst kunnen wij overigens ook een of meer van jouw medewerkers trainen in het gebruik van Exact Online. Een investering die zichzelf over het algemeen razendsnel terugverdient! En heb je een keer een vraag? Dan kun je altijd gebruik maken van onze telefonische helpdesk.

Tips & Tricks Exact Online

Op ons kantoor organiseren wij verder regelmatig bijeenkomsten met nieuwe tips en tricks voor gebruikers van Exact Online. Deze bijeenkomsten zijn kosteloos bij te wonen.

Als je je aanmeldt voor onze nieuwsbrief, krijg je automatisch een uitnodiging zodra we weer een sessie organiseren. Je ontvangt dan bovendien onze gratis whitepaper ‘Van start met Exact Online: onze top 10 tips & tricks’.

 

Meer weten?

Persoonlijk kennismaken met Slooten van den Bogaart? Een vraag over Exact Online? Laat een bericht achter, dan nemen we binnen één werkdag contact met je op!

  Naam

  E-mailadres

  Bericht

   

  Onze top 10 tips & tricks

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang gratis de whitepaper "Van start met Exact Online: Onze top 10 tips & tricks".

  Aanmelden nieuwsbrief