Exact Online abonnementen

Met een Exact Online abonnement kun je als ondernemer veel tijd besparen. Niet alleen door de automatisering van je boekhouding, maar ook en vooral omdat je veel sneller en makkelijker samenwerkt met je accountant.

In de cloud kijken we realtime naar dezelfde cijfers. Hierdoor kunnen we samen je belangrijkste KPI’s in de gaten houden en makkelijk signaleren of er aanleiding is om eens een gesprek aan te gaan.

 
 

Hoe heb jij je boekhouding geregeld?

Wat voor een type ondernemer ben jij als het op je financiële administratie aankomt?

 

Type ‘digitale doe-het-zelver’


“Er zijn zoveel boekhoudprogramma’s waarin ik mijn financiële administratie zelf kan bijhouden. Waarom heb ik eigenlijk een accountant nodig?”

Onze pitch aan jou:
Waarom je een accountant nodig hebt? Nou, bijvoorbeeld omdat je dan nóg meer kostbare tijd kunt besparen. En omdat er dan altijd een professional over je schouder meekijkt naar je boekhouding. Zo weet je zeker dat je administratie fiscus-proof is!

Wist je trouwens dat dit helemaal niet veel meer hoeft te kosten dan zelf je boekhouding bijhouden? We zouden zeggen: kom eens een kop koffie drinken.

Of download in elk geval onze gratis whitepaper:

‘Van start met Exact Online: onze top 10 tips & tricks’

Type ‘best of both worlds’


“Ik maak graag optimaal gebruik van de techniek én van de expertise van een accountant.”

Onze pitch aan jou:
Ja, jij bent helemaal ons type. En we achten de kans groot dat wij ook helemaal jouw type zijn. Wij zijn namelijk dé Exact-specialist in onze regio.

Maak je al gebruik van Exact Online? Dan moet je echt een keer kennis komen maken. Gebruik je een ander boekhoudpakket? We laten je graag een keer alle mogelijkheden van Exact Online zien.

Neem contact met ons op voor een afspraak

Type ‘schoenendoos over de schutting’


“Zelf bonnetjes inkloppen? Daar heb ik toch een boekhouder voor!”

Onze pitch aan jou:
Helemaal mee eens, als ondernemer ga je jouw kostbare tijd natuurlijk niet besteden aan de administratie.

Maar hoeveel tijd steekt jouw boekhouder eigenlijk in dat inklopwerk? En wat kost dat elke maand? Of erger nog: over een periode van 5 of 10 jaar?

Als je jouw boekhouding laat automatiseren, hoef je nog steeds geen bonnetjes in te kloppen. En heb je voor hetzelfde geld (of misschien zelfs nog minder) een accountant die zijn tijd besteedt aan zaken die wél waarde toevoegen.

Bereken maar eens!
 

Lekker duidelijk:
je boekhouding verwerkt voor één vast maandelijks tarief

Elke week verwerken wij jouw boekingen, zodat je altijd inzicht hebt in je actuele financiële situatie. Hiervoor hanteren wij een vast maandelijks tarief, waarbij ook de abonnementskosten voor Exact Online en het verzorgen van jouw BTW-aangiftes zijn inbegrepen. Een indruk van dit tarief? Ga naar onze calculator voor een snelle eerste indicatie.

Zelf berekenen

Meer weten?

Persoonlijk kennismaken met Slooten van den Bogaart? Een vraag over Exact Online? Laat een bericht achter, dan nemen we binnen één werkdag contact met je op!

  Naam

  E-mailadres

  Bericht

   

  Onze top 10 tips & tricks

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang gratis de whitepaper "Van start met Exact Online: Onze top 10 tips & tricks".

  Aanmelden nieuwsbrief