EINDEJAARSMARATHON

LEZING BELASTINGPLAN 2024 EN EINDEJAARSTIPS
Op donderdag 23 november a.s. staat onze, inmiddels befaamde, eindejaarsmarathon met eindejaarstips weer op het programma.

We hebben 3 sessies deze dag vol fiscale tips en advies:
• een ochtend sessie
• een middag sessie
• een avond sessie

Aanmelden kan via nikki@slootenvandenbogaart.nl

Belastingplan 2024
Alles staat in het teken staan van het belastingplan 2024. In deze marathon zullen de wijzigingen in onze belastingwetgeving behandeld worden. Heeft u daarna nog bijna een maand om eventueel uw zaken te regelen, belastingvoordeel te behalen of -nadeel te voorkomen.

Inhoud
De drie bijeenkomsten:
• een ontbijtbijeenkomst van 7:00 uur – 9:00 uur waarbij ook een ontbijt wordt geserveerd
• een lunchbijeenkomst van 12:30 uur – 14:30 uur waarbij ook een lunch wordt geserveerd
• een buffetbijeenkomst van 17:30 – 19:30 uur waarbij ook een buffet wordt geserveerd

Op deze manier is iedereen in de gelegenheid om zich voor te laten lichten over de belastingplannen dat ons kabinet voornemens is in te voeren. Bij iedere bijeenkomst wordt met de inwendige mens meer dan rekening gehouden. En voor de prijs hoeft u het niet te laten. De toegang is namelijk gratis!
Zoals gebruikelijk is het ook dit maal zo, dat degene die zich snel aanmeldt verzekerd is van een plek. En aangezien voorgaande edities snel vol zaten is het belangrijk niet te lang te wachten met aanmelden. Vanwege het specifieke karakter van deze eindejaarbijeenkomst komt daar nog een aspect bij. Klanten van ons kantoor hebben voorrang. Wilt u verzekerd zijn van een plek maar bent u nog geen klant? Wordt nog voor 23 november a.s. klant en u bent erbij. Los van het feit, dat u dan zeker één van de bijeenkomsten bij kunt wonen zult u nooit spijt krijgen van uw beslissing. Tenslotte hebben wij een frisse blik op accountancy!

Aanmelden?
Wanneer het onderwerp u aanspreekt, en dat kan eigenlijk niet anders, is het dus belangrijk dat u zich snel aanmeldt via: nikki@slootenvandenbogaart.nl
of (0485) 31 02 77.

Graag tot dan!