Eindejaarsmarathon vol fiscale tips & advies voor iedereen

Op donderdag 21 november 2019 staat onze, inmiddels befaamde, eindejaarsmarathon vol met fiscale tips en advies weer op het programma. Deze dag zal geheel in het teken staan van het Belastingplan 2020. Tijdens iedere bijeenkomst zullen de wijzigingen in onze belastingwetgeving behandeld worden. Heeft u daarna nog een maand om eventueel uw zaken te regelen, belastingvoordeel te behalen of -nadeel te voorkomen.

Aanmelden: stuur een mail aan nikki@slootenvandenbogaart.nl

Inhoud
Op 21 november zijn er drie bijeenkomsten:

• een ontbijtbijeenkomst van 7:00 uur – 9:30 uur
• een lunchbijeenkomst van 12:30 uur – 15:00 uur
• een bijeenkomst van 18:00 – 20:30 uur waarbij ook een hapje en een drankje geserveerd wordt.

Op deze manier is iedereen in de gelegenheid om zich voor te laten lichten over de belastingplannen dat ons kabinet voornemens is in te voeren. Bij iedere bijeenkomst wordt met de inwendige mens meer dan rekening gehouden. En voor de prijs hoeft u het niet te laten. De toegang is namelijk gratis!

Aanmelden?

Zoals gebruikelijk is het ook dit maal zo, dat degene die zich snel aanmeldt verzekerd is van een plek. En aangezien voorgaande edities snel vol zaten is het belangrijk niet te lang te wachten met aanmelden. Vanwege het specifieke karakter van deze eindejaarbijeenkomst komt daar nog een aspect bij. Klanten van ons kantoor hebben voorrang. Wilt u verzekerd zijn van een plek maar bent u nog geen klant? Wordt nog voor 21 november klant en u bent erbij. Los van het feit, dat u dan zeker één van de bijeenkomsten bij kunt wonen zult u nooit spijt krijgen van uw beslissing. Tenslotte hebben wij een frisse blik op accountancy.

Wanneer het onderwerp u aanspreekt, en dat kan eigenlijk niet anders, is het dus belangrijk dat u zich snel aanmeldt via nikki@slootenvandenbogaart.nl of (0485) 31 02 77.

Graag tot 21 november 2019.

Bron: Tue, 29 Oct 2019 09:28:46 +0100