Interne verhuizing

Een aantal van u heeft het de afgelopen weken al gemerkt: we zijn ook heel goed in klussen. De laatste weken van 2012 zijn we druk in de weer geweest om intern de boel op te schudden.

De zolderruimte waar u misschien ook al een keer geweest bent, zal vanaf 2013 gebruikt worden voor presentaties en instructies. We gaan daar de “SVDB Zoldersessies” organiseren. Vanaf eind februari bijna iedere maand praten over zaken die ondernemers raken. Iedere keer een ander thema maar steeds gericht op ondernemers en wat hun bezighoudt. Ook gebruikers van ons online boekhoudsysteem zullen bij instructies op onze zolder uitgenodigd worden.

 

Op de begane grond hebben we een tweede spreekkamer gekregen. Omdat we steeds meer relaties krijgen liepen we het afgelopen jaar geregeld tegen het probleem aan, dat er twee afspraken tegelijk waren, maar slechts één spreekkamer hadden. Dat probleem is nu dus opgelost.

 

De middelste voordeur van “Maasouwe” is sinds deze week de ingang van ons kantoor. Wij zijn trots op het resultaat en kunnen na deze kleine interne verhuizing de komende jaren weer vooruit. Graag tot ziens.