Nieuw: nuttige YouTube-filmpjes voor ondernemers

YouTube is meer dan een website met geinige filmpjes. Sinds kort zetten wij via www.youtube.nl/slootenvandenbogaart dit medium in om onze klanten online instructie te geven over het online boekhouden. Veel voorkomende vragen hierover worden via korte filmpjes uitgelegd.Online boekhouden wordt steeds populairder. Veel ondernemers maken inmiddels gebruik van SLOBO, ons eigen programma voor online boekhouden. We gaan nu een stapje verder in de digitale samenwerking met onze klanten door instructiefilmpjes via YouTube aan te bieden.

Online uitleg wanneer het u uitkomt
Aan de hand van korte filmpjes laten we stap voor stap zien hoe u de belangrijkste functies gebruikt. Denk daarbij aan het aanmaken van nieuwe klanten, het aanpassen van de indeling van uw formulieren, en het inlezen van bankafschriften. Het voordeel van YouTube is dat u deze filmpjes 7 dagen per week, 24 uur per dag kunt raadplegen. U krijgt dus direct de uitleg die u nodig hebt, op het moment dat het u uitkomt.

Abonneren
Als u zich abonneert op het kanaal, dan kunt u e-mailberichten ontvangen zodra er nieuwe uploads zijn. Een aanrader, want behalve voor instructiefilmpjes gaan we YouTube ook gebruiken om andere nuttige informatie te delen. Een samenvatting van ons jaarlijkse eindejaarsseminar bijvoorbeeld, met uitleg over de wijzigingen in het belastingstelsel en fiscale tips voor ondernemers.

Vragen
Hebt u vragen over online boekhouden of onze instructiefilmpjes op YouTube? Neem dan gerust contact met ons op. Mail info@slootenvandenbogaart.nl of bel (0485) 31 02 77.