Slooten van den Bogaart groeit door op bestaande locatie

Sinds kort heeft Slooten van den Bogaart twee keer zoveel ruimte in het kantoorpand ‘Maasouwe’ in Cuijk. In totaal beschikt het accountantskantoor nu over zo’n 300 vierkante meter.
De uitbreiding is een gevolg van de groei die het kantoor de afgelopen jaren heeft doorgemaakt. Slooten van den Bogaart heeft inmiddels 7 medewerkers en ruim 200 klanten. Die klanten komen bovendien steeds vaker op bezoek in het karakteristieke pand aan de Grotestraat.


Meer vraag naar advies

De laatste jaren hebben we onze activiteiten steeds meer zien verschuiven van uitvoerend werk naar fiscaal en strategisch advies”, legt Eric van den Bogaart uit. “Zo is er steeds meer vraag naar begeleiding bij bedrijfsopvolging. Gesprekken daarover voer je niet even aan de telefoon, daarvoor ga je om tafel zitten.”


Zoldersessies

“De extra ruimte die we nu hebben, kunnen we ook voor andere zaken inzetten”, vult Remco van Slooten aan. “Voor demonstraties van ons online boekhoudpakket en instructiebijeenkomsten bijvoorbeeld. En voor de “SVDB Zoldersessies”: praten over zaken die ondernemers raken. Deze SVDB Zoldersessies zijn bijeenkomsten voor ondernemers die Slooten van den Bogaart ongeveer een keer per maand gaan verzorgen. Naar verwachting vindt de eerste Zoldersessie eind februari plaats.
.