Tweede SVDB Zoldersessie

De tweede SVDB Zoldersessie vindt plaats op donderdag 4 april a.s. Deze tweede bijeenkomst gaat over de successen maar vooral de niet successen bij een bedrijfsoverdracht. In de bijeenkomst wordt een businesscase besproken die in de praktijk gespeeld heeft. Aan het einde van deze case is gekeken naar de rollen van alle partijen die deelgenoot zijn geweest bij de verkoop. Uiteindelijk is de verkoop (om een heel bijzondere reden) enkele dagen voor de overdracht niet doorgegaan. In de presentatie wordt de uniciteit geschetst van deze deal. Kortom, deze bijeenkomst mag u niet missen.

Deze presentatie wordt verzorgd door Albert Dominicus. Hij is mede-eigenaar van Adagium. Adagium begeleidt zowel kopers als verkopers vanaf de eerste oriëntatie tot en met de definitieve overdracht. Daarnaast treedt Adagium op als onafhankelijke adviseur voor waardebepalingen ter ondersteuning van accountants, fiscalisten en advocaten. Hun jarenlange ervaring helpt ú met het maken van de juiste beslissing. Hun ervaren team kent de markt, de laatste ontwikkelingen en de mentaliteit en emotie die horen bij het mkb. Dat zorgt ervoor dat zij u uitstekend kunnen begeleiden tijdens het hele traject. Een succesvolle toekomst voor het bedrijf staat daarbij centraal.

 

Wij nodigen u van harte uit deze sessie bij te wonen.

 

Programma
07.00 Ontvangst
07.30 Aanschuiven voor het ontbijt
07:45 Presentatie
08.30 Vragen stellen aan de sprekers
09.00 Afsluiting

 

Aanmelden
Het aantal plaatsen voor deze bijeenkomst zijn zeer beperkt. Wanneer het onderwerp u aanspreekt is het dus belangrijk dat u zich snel aanmeldt via susan@slootenvandenbogaart.nl of (0485) 31 02 77.

 

Verhinderd maar toch interesse in een zoldersessie?
De volgende bijeenkomst is op 2 mei a.s. De andere data zijn 6 juni en 28 juni. Deze laatste bijeenkomst is ’s middags met aansluitend een vakantieborrel.

 

Online meepraten
Op Twitter en LinkedIn praten we na over de SVDB Zoldersessies en kondigen we nieuwe bijeenkomsten aan. Meepraten? Volg ons op twitter.com/svdbtweet of meld u aan voor de LinkedIn-groep SVDB Zoldersessies.

 

Graag tot 4 april a.s.

 

Met vriendelijke groeten,

Eric van den Bogaart / Remco van Slooten