BLOG: OVERSTAPPEN NAAR EXACT ONLINE

Van een ander boekhoudprogramma overstappen naar Exact Online

“Ik wil wel overstappen naar Exact Online, maar ik zie op tegen het overzetten van mijn administratie.” We horen het regelmatig van ondernemers.

Heb jij ook vragen over de conversie van je huidige boekhoudprogramma naar Exact Online? In dit blogartikel zetten we enkele aandachtspunten voor je op een rijtje…

Converteren of starten met een nieuwe administratie?

De meeste klanten die wij begeleiden bij de overstap naar Exact Online, kiezen er uiteindelijk voor om te starten met een compleet nieuwe administratie. Puur vanwege het prettige gevoel om met een schone lei te beginnen.

De overstap naar Exact Online is een mooie gelegenheid om de hele administratie weer eens opnieuw in te richten, op een manier die precies past bij hoe je jouw bedrijf nu runt. Ook zien we dat veel ondernemers de overstap aangrijpen voor het elimineren van inefficiënte zaken die in de loop der jaren in hun manier van boekhouden zijn geslopen.

Makkelijk overstappen met handige conversietools

Wil je liever wel je bestaande boekhouding meenemen naar Exact Online? Voor veel boekhoudpakketten biedt Exact de mogelijkheid om dit met een softwaretool te doen, die je tijdens het inrichten van de nieuwe administratie kunt downloaden.

Voorbeelden van dit soort pakketten:

  • Davilex
  • Reeleezee
  • Snelstart
  • Twinfield
  • Unit4
  • Visma (het voormalige Accountview)

Staat jouw huidige boekhoudpakket niet in het rijtje hierboven? Of heb je een andere vraag over de overstap naar Exact Online? Neem gerust contact met ons op. In Nederland gelden wij als een van dé specialisten op het gebied van Exact Online, en we helpen je graag!

Vraag ook onze whitepaper aan

Veel ondernemers willen graag overstappen naar Exact Online, maar weten niet precies waar te beginnen. Om je een vliegende start te bezorgen, hebben wij enige tijd geleden een handige whitepaper opgesteld: Starten met Exact Online: 10 veel gemaakte fouten (en hoe je ze makkelijk kunt voorkomen).

WHITEPAPER ONTVANGEN