Vierde SVDB Zoldersessie

De volgende SVDB Zoldersessie vindt plaats op donderdag 6 juni a.s. Het thema van deze bijeenkomst is: de tien geboden voor zaken doen in Duitsland.

Wij hebben de heer Christian Theissen, Rechtsanwalt bereid gevonden om deze zoldersessie een uiteenzetting te geven over dit onderwerp. De heer Theissen is werkzaam bij Strick Rechtswälte & Steuerberater te Kleve. Dit kantoor, dat net over de grens gevestigd is, heeft zich gespecialiseerd op het gebied van het Nederlands-Duits recht. Zij bieden Nederlandse ondernemers die in Duitsland zaken (willen) doen alomvattend juridisch en fiscaal advies.

De heer Theissen beschikt over jarenlange ervaring op het gebied van het Duitse en internationale belastingrecht. Wanneer u zaken doet in Duitsland of met plannen rond loopt om dit te gaan doen, dan is deze zoldersessie bij uitstek voor u bedoeld of misschien zelfs wel een must.

Wij nodigen u van harte uit deze sessie bij te wonen.

Programma

07.00

07.30

Ontvangst

Aanschuiven voor het ontbijt

07:45

Presentatie

08.30

Vragen stellen aan de spreker

09.00

Afsluiting

Aanmelden

Het aantal plaatsen voor deze bijeenkomst zijn zeer beperkt. Wanneer het onderwerp u aanspreekt is het dus belangrijk dat u zich snel aanmeldt via susan@slootenvandenbogaart.nl of (0485) 31 02 77.

Verhinderd maar toch interesse in een zoldersessie?

De volgende zoldersessie is op 28 juni ’s middags met aansluitend een vakantieborrel.