Weekend Fiat 500?

Slooten van den Bogaart stelt Fiat 500 ter beschikking

Impress B.V. te Cuijk is SterSponsor van de maand september 2008 bij de businessclub van JVC Cuijk. Daarom krijgt het bedrijf een weekend lang de beschikking over een Fiat 500, inclusief goedgevulde picknickmand.Dit dankzij een initiatief van het Cuijkse accountantskantoor Slooten van den Bogaart. Sinds kort beschikt Slooten van den Bogaart over een nieuwe Fiat 500. Een opvallend autootje, waar ze leuke reacties van klanten op krijgen. “Maar in het weekend gebruiken we ‘m nauwelijks,” licht Remco van Slooten toe, “dus dachten we: waarom lenen we ‘m niet af en toe uit?”

Gezien de betrokkenheid van Slooten van den Bogaart bij JVC Cuijk – Van Slooten zit zelf in het bestuur van de businessclub – lag het voor de hand iets te doen met de Cuijkse hoofdklasser. Elke maand wordt er bij JVC Cuijk een SterSponsor van de maand gekozen. Gedurende het hele seizoen 2008/2009 krijgt iedere SterSponsor van de Maand een weekend lang de Cinquecento van Slooten van den Bogaart mee inclusief een goed gevulde picknickmand.

“Hiermee vestigen we op een ludieke manier de aandacht op de netwerkmogelijkheden van de businessclub van JVC Cuijk”, aldus Van den Bogaart. “Maar natuurlijk is het ook goede reclame voor ons eigen kantoor…”

Zie ook www.jvcstersponsor.nl