BLOG: JAARCIJFERS IN JANUARI

Weet je wat fijn is? In januari je jaarcijfers al hebben!

Weet je wat veel ondernemers fijn vinden? Hint: de titel van dit blog verraadt het al een beetje. Inderdaad, in januari de jaarcijfers al hebben. Welnu, als je boekhoudt in Exact Online hoeft dat geen enkel probleem te zijn.

Even een duidelijk onderscheid en voorbehoud: het gaat dus niet om de jaarrekening, maar puur om de cijfers, hè. Terwijl jouw accountant de officiële stukken opstelt, zie jij al precies hoe jij het gedaan hebt het afgelopen jaar.

Realtime zien hoe je ervoor staat

Bij ons werkt het in elk geval wel op die manier, en dan niet alleen aan het einde van het jaar. Net zo makkelijk heb je aan het einde van elke maand je maandcijfers. En aan het eind van elke week je weekcijfers.

Dat is een van de grootste voordelen van Exact Online wat ons betreft. Voor ondernemers die met dit boekhoudplatform werken, boeken wij elke week alle inkomende en uitgaande facturen in. Zo zie je altijd realtime hoe je ervoor staat. Als jouw accountant kunnen wij bovendien snel aandachtspunten signaleren en je op bepaalde ontwikkelingen attenderen.

Zelf aan de slag met Exact Online?

Moet jij nog steeds maanden wachten op jouw jaarcijfers? Stap ook over naar Exact Online en je hebt ze voortaan al in de eerste week van januari!

Bekijk onze abonnementen