BLOG: TERUGBLIK EINDEJAARSMARATHON

Ziehier de reden dat de avondsessie van onze eindejaarsmarathon zo populair is onder onze klanten

In november organiseren we bij Slooten van den Bogaart traditiegetrouw een eindejaarsmarathon. Drie zoldersessies op één dag, waarbij we ingaan op de kabinetsplannen voor het nieuwe belastingjaar en fiscale tips delen met ondernemers.

Net als tijdens de voorgaande edities hadden we ook dit jaar weer een ochtend-, middag- en avondsessie. Maar op de een of andere manier wordt onze avondsessie altijd het best bezocht. Hieronder zie je de reden waarom.

Paella pescado en kick-ass hamburgers. Bereid door onze eigen chef-kok Eric van den Bogaart. Geserveerd met een soepele vino tinto, een fijne vino blanco of een lekker glaasje bier of fris. Smakelijk en proost!

Behalve een lekker hapje serveerden we natuurlijk ook volop food for thought. Junior belastingadviseur Rozemarijn Willems zette gestructureerd uiteen met welke fiscale wijzigingen je volgend jaar te maken krijgt als ondernemer. En belastingadviseur Melanie van Vught deelde concrete tips waarmee je ook daadwerkelijk fiscaal voordeel kunt behalen.

De foto’s in dit blogbericht zijn genomen tijdens onze afsluitende avondsessie. Maar voorafgaand daaraan waren er dus ook al een ochtendsessie en een middagsessie. En ondanks de afwezigheid van paella en hamburgers bestond ook daarvoor gelukkig voldoende belangstelling. In totaal hebben we tientallen ondernemers mogen bijpraten.

Volgend jaar ook meesmullen van onze fiscale tips?

Wil je je eind volgend jaar ook persoonlijk laten informeren over de wijzigingen in het belastingstelsel? Al dan niet onder het genot van een lekker hapje en drankje? Als je je aanmeldt voor onze nieuwsbrief, ontvang je automatisch uitnodigingen voor al onze zoldersessies, waaronder de inmiddels befaamde eindejaarsmarathon!